EMBO Konferansı: Sinir Hücresinin Biyolojisi: Polaritesi, Plastisitesi ve Rejenerasyonu, 7-10 Mayıs 2017, Heraklion, Yunanistan

Özet için son gönderim tarihi : 31 Ocak 2017

Kayıt için son başvuru tarihi: 31 Ocak 2017
 
Konferans Hakkında:

Konferans, sinirsel polariteden dendritik omurga morfolojisine kadar birbirinden çok farklı nörobiyolojik proseslerinin oluşumunda yer alan hücre biyolojisi prensiplerine odaklanmaktadır.

Bu amaç doğrultusunda Konferansta araştırmacılara, sinirsel gelişim, plastisite ve rejenerasyon sırasında hücre içi mekanizmalar ve bunların hücre biyolojisi temelli incelemelerinin yer aldığı bilimsel araştırma çalışmalarının sonuçlarının paylaşıldığı bir platform oluşturulmuştur.
 
Kimler Katılabilir?

Konferansa, konuyla ilgilenen bilim insanları, doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılar katılabilir.

Desteklerle ilgili detaylı bilgiler için http://www.embo-neuro2017.gr/files/EMBO_Travel_Grants.pdf bağlantısını ziyaret ediniz.

Konferansla ilgili detaylı bilgiler ve kayıt için http://www.embo-neuro2017.gr/ bağlantısından erişebilirsiniz.

EMB0 kurs ve sempozyumları hakkında detaylı bilgi almak ve sorularınız için TÜBİTAK, Uluslarası İşbirliği Daire Başkanlığı İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü’nden EMBO Ulusal İrtibat Noktası Dr. Jale ŞAHİN’e, jale.sahin@tubitak.gov.tr , e-posta gönderebilirsiniz.

*TÜBİTAK 2224A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği Programı’ndan, EMBO etkinliklerine katılım ve seyahat desteği alıp alamayacağınız konusunda bilgi almak için http://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/bilimsel-etkinlik/etkinliklere-katilma-destekleri/icerik-2224-a-yurt-disi-bilimsel-etkinliklere-katilma-destegi-programi bağlantısını ziyaret ediniz.
Bu içerik 27.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 551 kez okundu.