ERA-NET Cofund Biyoçeşitlilik Senaryoları Çağrısı Açılıyor

Ufuk 2020 alt alanlarından "İklim Değişikliği, Çevre, Kaynak Verimliliği, Ham Maddeler " başlığı altında BiodivERsA ve Belmont Forum ile birlikte açılacak Biyoçeşitlilik Senaryoları konulu ERA-NET Cofund çağrısı, biyoçeşitliliğin ve ekosistem servislerinin sürdürülebilir yönetiminin değerlendirilmesi ve iyileştirilmesinin sağlanması ile senaryoların geliştirilmesi konularını ele almaktadır.

Biyoçeşitlilik senaryoları çağrısı 02/10/2017 tarihinde açılacaktır. TÜBİTAK söz konusu çağrıya 400.000-€ ile katılım sağlayacak olup, Türk tarafı ortakların başvuruları “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kurallarına göre değerlendirilecektir. Proje önerileri, en az üç katılımcı ülkeden yine en az üç ortağın yer aldığı bir proje konsorsiyumu tarafından sunulmalıdır.

Çağrı ön duyurusu için buraya, BiodivERsA internet sayfasına erişim için buraya, Belmont Forum internet sayfasına erişim için buraya tıklayabilirsiniz.

Çağrı son başvuru tarihi: 20/11/2017

Önemli Not: Çağrı metni ve detaylı bilgiler TÜBİTAK internet sayfasında ilerleyen haftalarda paylaşılacaktır.

İrtibat Bilgisi: Burak BARUT - TÜBİTAK ARDEB Kimya, Biyoloji Araştırma Destek Grubu (+90 312 298 11 91 - burak.barut@tubitak.gov.tr)
Bu içerik 02.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 464 kez okundu.