II. BALKAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR SPOR OYUNLARI PROJESİ GÖNÜLLÜ EĞİTİMİ

Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi ve Trakya Üniversitesi ortaklığı ile yürütülen, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından desteklenen II. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları Projesi Gönüllü Üniversite Öğrencileri Seminer Programı, 09 Mayıs 2014 Cuma günü Trakya Üniversitesi Kütüphane Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşması proje yürütücüsü Doç.Dr. Yeşim Fazlıoğlu tarafından yapıldı. Fazlıoğlu konuşmasında, engelli çocukların spor yoluyla toplum ile bütünleştirilmesini amaçladıklarını ifade etti.

Trakya Üniversitesi öğretim üyeleri ve uzmanları; Yrd. Doç. Dr. Selmin Çuhadar, Araştırma Görevlisi Nilüfer Sivrikaya Tokgöz, Araştırma Görevlisi M. Oğuz Günşen, Araştırma Görevlisi Aynur Gıcı Vatansever, Öğretim Görevlisi Galibiye Çetrez İşcan, Öğretim Görevlisi İlknur Kobaş Tepe, Sosyal Hizmet Uzmanı Harun Canarslan, Uzman Fizyoterapist Pınar Şenyılmaz, Rehberlik ve Psikolojik Danışman Dilber Tezel 200 gönüllü üniversite öğrencisine engellilere yaklaşım konusunda eğitim verdi.

Yurtdışı ve yurtiçinden 500 kişilik sporcu katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikler  12-14 Mayıs tarihleri arasında devam edecek. Organizasyon, 12 Mayıs 2014 tarihinde 25 Kasım Stadyumu önünde başlayacak yürüyüşle açılacak.

Spor oyunları, 13 Mayıs 2014 tarihinde saat 09.00’da Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Salonu’nda  başlayacak.

Ek Resimler
Bu içerik 09.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 514 kez okundu.