PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK MERKEZİ İLK BİLGİLENDİRME TOPLANTISINI YAPTI

Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi, 21 Ağustos 2013 tarihinde Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU’nun da katılımıyla İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi Koordinatörleri Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Yrd. Doç. Dr. Selin KÜÇÜKKANCABAŞ ile Uzman Burcu ÖZER’in sunum yaptığı toplantıda merkezin tanıtımının yapılmasının ardından genel çerçevede ‘Proje nedir?’ sorusuna cevap verildi ve Üniversitemiz bünyesinde yeni açılan İlahiyat Fakültesine yönelik açık olan teklif çağrıları hakkında bilgiler sunuldu.

Merkezin hizmet alanları ve proje yazım süreçleri hakkında bilgilerin verildiği toplantı, öğretim üyelerinin soruları ve onlara verilen cevaplarla son buldu.
Bu içerik 19.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 692 kez okundu.