SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA TÜBİTAK-ARDEB DESTEKLİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ HAZIRLAMA VE YÜRÜTME EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

TÜBİTAK 1000 Programı kapsamında yürütülmekte olan “Trakya Üniversitesinin ARDEB Destekli Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması”  projesi kapsamında hazırlanan ve yürütücülüğünü Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ulugöl’ün üstlendiği  "Sağlık Bilimleri Alanında TÜBİTAK-ARDEB Destekli Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi" adlı etkinlik 17 Mart 2016 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu ve akademisyenler katıldı.
 
Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük TÜBİTAK 1000 programının birinci yılının dolduğunu ve bu bir yıl içerisinde patent ve yayında artış olduğunu belirtti. Rektörümüz ayrıca, proje biriminin de fikri olan herkesin fikrini geliştireceği, projeye, ete kemiğe büründürebileceği bir konuma geldiğini de sözlerine ekledi.
 
Rektörümüz, 26 Şubat 2016 tarihinde çıkan Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Kanunu ve 2016 Ocak ayı itibari ile verilen Akademik Teşvik Ödeneği ile araştırma geliştirme faaliyetlerinin önem kazandığını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük emeği geçen hocalara teşekkür etti ve başarılar diledi.
 
Sağlık Bilimleri Alanında Tübitak-Ardeb Destekli Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi 17-18 Mart 2016 tarihinlerinde etkinlik yürütücüsü Prof. Dr. Ahmet ULUGÖL, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kansu BÜYÜKAFŞAR, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem UZUN ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa İNAN'ın yaptığı sunumlarla tamamlandı.                       
Ek Resimler
Bu içerik 21.03.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 404 kez okundu.