TÜBİTAK - ARDEB GÜNCEL ÇAĞRI DUYURULARI EKRANDA

Yürütücülüğü Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa İNAN tarafından yapılan TÜBİTAK 114K495 No’lu “Trakya Üniversitesi’nin ARDEB Destekli Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması” projesi kapsamında, TÜBİTAK tarafından açılan proje çağrılarının aktif bir şekilde duyurularının yapılabilmesi, çağrılara ilişkin son başvuru tarihlerinin yayınlanması ve Üniversitemiz öğretim üyelerinin hizmetine sunulması amacıyla 2 adet televizyon alınmıştır.

TÜBİTAK 114K495 No’lu “Trakya Üniversitesi’nin ARDEB Destekli Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması” projesi kapsamından alınmış ve kurulumları gerçekleştirilmiş olan televizyonlar Trakya Üniversitesi Rektörlük binasında ve T.Ü. Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi binasında hizmet vermektedir.

Bu içerik 29.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 432 kez okundu.