TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışları 2015 yılı Başvuru Dönemi Başladı

TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışları 2015 yılı Başvuru Dönemi Başladı 

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından Elektromobil (Batarya Elektrik Enerjili Araçlar) ve Hidromobil (Hidrojen Enerjili Araçlar) kategorilerinde düzenlenecek olan Alternatif Enerjili Araç Yarışları başvuru dönemi başladı.

3-9 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonun yarış yeri daha sonra ilan edilecektir.

Yarışlara başvuru yapmak için;

  • Türkiye’deki bir üniversite bünyesinde akademik danışman sorumluluğunda çalışıyor olmak,
  • Hazırlık desteğinin yatırılacağı Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı/Mali Hizmetler Dairesi kamu hesabını belirtmek,
  • Başvuru belgelerini (başvuru/ön değerlendirme formu ve taahhütname) istenen formatta, belirtilen son tarihe kadar tarafımıza göndermek gerekmektedir.

Başvuru ve Ön Değerlendirme Formu için tıklayın.

Taahhütname için tıklayın.

Başvuru ve Ön Değerlendirme Formu eksiksiz doldurularak, excel formatında, en son 6 Mart 2015 Cuma günü 17:30’a kadar formula@tubitak.gov.tr adresine e-posta yoluyla,

Taahhütnamenin, takım kaptanı, akademik danışman ve kurum yetkilisi tarafından imzalanarak en son 6 Mart 2015 Cuma günü 17:30’a kadar aşağıdaki adrese ulaştırılacak şekilde posta/kargo yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

Önemli:

  • Belirtilen tarihte teslim edilmeyen, evrak ve ıslak imza eksiği bulunan başvurulardeğerlendirmeye alınmayacaktır. Posta ve kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 
  • Her iki kategori için başvuru yapmak isteyen takımların başvuru belgelerini ayrı ayrı göndermesi gerekmektedir.
  • Bir takım bir kategoride sadece bir araç ile başvuru yapabilir.
  • Başvuru yaparak TÜBİTAK’tan destek alan takımların yarışlara hazır olarak gelmediğinin tespit edilmesi ve/veya araçların teknik kontrolleri tamamlayamadığı durumda, verilen hazırlık desteğinin Danışma ve Değerlendirme Kurulu kararıyla geri iadesi istenebilir.
Bu içerik 03.02.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 416 kez okundu.