TÜBİTAK ARDEB Proje Eğitimi Düzenlendi

Tüm üniversite akademisyenlerinin akademisyenlerinin katılımına açık olan ve T.Ü. TÜBİTAK ARDEB Birimi ve Trakya TTO ile ortak hazırlanan ARDEB projeleri hakkında bilgi ve proje hazırlamaya yönelik bir eğitim 30 -31  Mayıs 2016 günü Fen Fakültesi Seminer Salonu’ nda gerçekleştirildi.

Bu eğitim kapsamında ilk olarak ARDEB Projeleri ile ilgili genel hususlar hakkında bilgi verildikten sonra ARDEB çatısı altında yer alan programların tanıtımı yapıldı. Sonrasında 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destekleme, 1002 Hızlı Destek, 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme, 1005 Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destekleme, 3001 Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme ve 3501 Kariyer Geliştirme Programları hakkında detaylı bilgiler verildi. Eğitimin ikinci bölümünde ise proje geliştirme süreçleri, başvuru formlarının nasıl doldurulması ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda açıklamalar yapıldı. Son olarak elektronik başvuru hakkında örnek çalışma gerçekleştirildi.

Resim

Bu içerik 02.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 660 kez okundu.