TÜBİTAK’TAN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE 1601 DESTEĞİ

Trakya Üniversitesi, Trakya Teknopark yürütücülüğünde başvurmuş olduğu, TÜBİTAK’ın “1601 Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı” kapsamında ilk 9 üniversite arasında yer alarak destek almaya hak kazandı.

2014 yılında 1513 Programı kapsamında açılan çağrının yanında, Teknoloji Transfer Ofisi faaliyetlerine hazırlık niteliğinde olan bir çağrı da 1601 Programı kapsamında açıldı.

1513 Çağrısına 11 Üniversite, 1601 çağrısına ise 20 Üniversite başvuruda bulundu.

Proje başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, 1513 Programı kapsamında 5 üniversitenin, 1601 Programı kapsamında ise 9 üniversitenin desteklenmesine karar verildi.

1513 ve 1601 desteklerine hak kazanan 14 Üniversitenin isimleri aşağıda yer almaktadır.
  • Ankara Üniversitesi
  • Akdeniz Üniversitesi
  • Atılım Üniversitesi
  • Çankaya Üniversitesi
  • Fırat Üniversitesi
  • Gebze Teknik Üniversitesi
  • Kadir Has Üniversitesi
  • Mersin Üniversitesi
  • Okan Üniversitesi
  • Osmangazi Üniversitesi
  • Pamukkale Üniversitesi
  • Sakarya Üniversitesi
  • TOBB ETÜ
  • Trakya Üniversitesi

Konu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Bu içerik 05.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 468 kez okundu.