ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALI PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevli Uzman Serdar Özer ve Uzman Burcu Ören Özer tarafında Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine “Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi” Eğitimi verildi. Eğitim 04-07 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. 35 öğrencinin katıldığı eğitim 4 gün boyunca devam etti. Eğitimin açılış konuşmasını Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emre Atılgan gerçekleştirdi. Eğitimde “Proje Döngüsü Yönetimi” hakkında bilgiler verilerek uygulamaya yönelik olarak proje çalışmaları yapıldı. Eğitim sonucunda katılımcılara sertifikaları verildi.
Bu içerik 10.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 420 kez okundu.