2. BÖLGESEL İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık ve Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinden Uzman Serdar Özer, 04 Mayıs 2017 tarihinde Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde 2. Bölgesel İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılım sağladı.

Toplantıya Üniversitelerden katılımcılar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Organize Sanayi Bölgesi ve Teknopark Yöneticileri, Kalkınma Ajansları Üst Temsilcileri ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı ve ilgili kuruluşların üst düzey temsilcileri katılım sağladı.

Toplantı gündeminde “Sinai Mülkiyet Kanunu ile Yapılan Değişiklikler ve Getirilen Yeniliklerin Tanıtımı”, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Alım İhalelerinde Yerli Malını Tercih Etmelerine Yönelik Mevzuatın Tanıtımı” ve “Bürokrasinin Azaltılması ve Mevzuatın Sadeleştirilmesi (BAMS) Kapsamında Yapılan Düzenlemeler ve Bu Çerçevede Yapılan Mevzuat Değişiklikleri ile İlgili Bilgilendirme” ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi.  
Bu içerik 10 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 99 kez okundu.

Ek Resimler
Bu içerik 10.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 493 kez okundu.