2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı İlanı

 Trakya Kalkınma Ajansı, TR21 Trakya Bölgesinde belirlediği öncelikler çerçevesinde sosyo-ekonomik gelişmeyi hızlandırabilecek önemli fırsatların değerlendirilmesine ve sosyo-ekonomik gelişme önündeki dar boğazların giderilmesine yönelik tedbirleri ve planlama/araştırma faaliyetlerini desteklemek amacıyla 24.07.2014 tarihi itibarıyla 2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programını ilan etmiştir.

2014 Yılı DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ
PROGRAM KÜNYESİ

PROGRAMIN REFERANS NUMARASI

TR21-14-DFD

PROGRAMIN AMACI

TR21 Trakya Bölgesinde aşağıda belirtilen öncelikler çerçevesinde sosyo-ekonomik gelişmeyi hızlandırabilecek önemli fırsatların değerlendirilmesine ve sosyo-ekonomik gelişme önündeki dar boğazların giderilmesine yönelik tedbirleri ve planlama/araştırma faaliyetlerini desteklemektir.

PROGRAMIN ÖNCELİKLERİ

1. Bölgenin üretim ve lojistik altyapısının geliştirilmesine yönelik projelerin fizibilitelerinin ve/veya uygulama projelerinin hazırlanması.

2. Bölgenin kültür ve turizm altyapısını geliştirmeye yönelik restorasyon, röleve, restitüsyon projeleri ile fizibilite ve/veya planların hazırlanması.

3. Kentsel kimlik ve tasarımı yanında yaşam kalitesi ve konforunu arttırmaya yönelik araştırmaların yapılması ve ilgili projelerin fizibilitelerinin hazırlanması.

TOPLAM BÜTÇE

750.000 TL

DESTEK MİKTARI

Asgari  : 25.000 TL
Azami  : 90.000 TL

DESTEK ORANI

%100'e kadar

PROJE SÜRESİ

Azami 3 ay

UYGUN BAŞVURU SAHİPLERİ VE VARSA ORTAKLARI

* Yerel Yönetimler ve Mahalli İdare Birlikleri
* Kamu Kurum ve Kuruluşları
* Üniversiteler
* Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları
* Sivil Toplum Kuruluşları
* Organize Sanayi Bölgeleri
* Küçük Sanayi Siteleri

* Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Teknoparklar
* Birlik ve Kooperatifler

SON BAŞVURU TARİHİ

Başvuruların KAYS’a girilmesi

31.12.2014; 18:00

Matbu dosyaların Ajansa Teslimi

08.01.2015; 18:00

Başvuru Şekli ve Süresi

Doğrudan Faaliyet Desteği bir proje teklif çağrısı olmayıp başvuru sahipleri son başvuru tarihine kadar istedikleri tarihte Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Ajansa teslim edilen başvurular 7 gün içerisinde değerlendirildikten sonra ilk Yönetim Kurulu toplantısında görüşülerek başarılı projelerin desteklenmesi konusunda nihai karar verilir.

KAYS üzerinden yapılabilecek Doğrudan Faaliyet Desteği başvuruları 31.12.2014 saat 18:00’a kadar kabul edilecektir. Yapılan başvurunun sistemden alınan çıktısı elden veya posta yolu ile son başvuru tarihinden itibaren en geç 5 iş günü içerisinde Ajansa teslim edilmelidir. Ajans, başarılı faaliyetlere sağlanacak mali desteğin program bütçesine (750.000 TL) son başvuru tarihinden önce ulaşması halinde başvuruların sona erdiğini internet sitesinde duyurur ve yeni başvuru almaz.

Başvurular için KAYS internet adresi

https://kaysuygulama.kalkinma.gov.tr/Kays/KaysIstemci/

Başvuru Rehberi ve Ekleri

Bilgilendirme toplantıları takvimi için tıklayınız

Bu içerik 25.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1430 kez okundu.