2019 Yılı Güney Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü Staj Başvuruları Başlıyor

Güney Kore’de yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen öğrencilere bir hazırlık niteliğinde olan KIST Staj Programı (KIST - Korea Institute of Science and Technology- School Internship Program) 9 Eylül 2019 tarihinde başvurulara açılıyor. Lisans/yüksek lisans mezunu veya Ağustos 2020 tarihine kadar mezun olabilecek, 2020 Güz döneminde Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü’ne yüksek lisans/doktora başvurusu yapmayı planlayan herkes programa başvurabilir. Staj programı sonunda öğrencilerin yüksek lisans veya doktora programına başvurmaları zorunlu olarak beklenmektedir.

Staj Programı aşağıdaki araştırma alanlarını kapsayacaktır.
  • Biyomedikal Bilim ve Teknoloji
  • Enerji & Çevre Teknolojileri
  • Nanoteknoloji ve Bilgi Teknolojisi
Kapsamlı burs imkanlarının sağlandığı programla ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvurular KIST School internet sitesi üzerinden yapılmalıdır. KIST School internet sitesi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi: 4 Ekim 2019
Bu içerik 03.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 244 kez okundu.