“BÖLGENİN SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMASI İÇİN RİSKİN ÖNLENMESİ” PROJESİ KAPSAMINDA BURGAZ’DA İDARİ TEMSİLCİLER İÇİN TECRÜBE PAYLAŞIMI SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından INTERREG-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülen РД02-29-253/16.08.2017 sözleşme numaralı, CB005.1.23.047 proje numaralı "Prevention of Risk for sustainable Development of the Region" isimli projenin ‘İdari Temsilciler için Tecrübe Paylaşimı Semineri” 14-15 Mayıs 2018 tarihinde Bulgaristan Burgaz’da gerçekleştirildi. Seminerde proje lider partneri olan Burgaz Karadeniz Enstitüsü Derneği yetkilileri, proje ekibi ve Trakya Üniversitesi ve Edirne Belediyesinden temsilciler ile Üniversitemizden Proje ekibi katılım sağladı. Seminer 2 gün sürdü.
 
Seminer sınırın iki bölgesinden bulunan sağlık, teknolojik ve ekolojik risklerden bahsedildi. İlk günkü seminer sunumlarının ardından programın 2. gününde Burgaz Valiliği ve Belediyesinden idari yetkililer ile toplantılar düzenlendi. Etkinlik boyunca tüm katılımcılar Edirne ve Burgaz bölgelerinde yaşadıkları risklerden bahsedip, deneyimlerini paylaşma fırsatı buldular. Etkinlik oldukça verimli bir şekilde sona erdi.
Bu içerik 18.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 472 kez okundu.