CoBioTech 2016 Proje Çağrısı Açılacaktır

CoBioTech, Avrupa ülkeleri Biyoteknoloji alanında güçlü araştırma ve geliştirme ortaklıklarının kurulması amacıyla Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından Horizon 2020 Programı kapsamında desteklenen bir ERA-NET projesidir. Proje çağrısına en az 3 farklı ülkeden 3 katılımcıyı içeren tüm konsorsiyumlar katılabilecektir. Projeye, farklı ülkeleden bölgesel veya ulusal bazda araştırmalara destek veren kuruluşlar katılmaktadır. Projede, Türkiye’yi TÜBİTAK temsil etmektedir.

CoBioTech 2016 Proje Çağrısı 01 Aralık 2016 tarihi itibari ile açılacaktır. Uluslararası proje ön başvurularının 02 Mart 2017 Brüksel saati ile 12.00’a kadar yapılması gerekmektedir. Türkiye’den katılan firmaların ise proje ön başvusurusunu 06 Mart 2017 Türkiye saati ile 17.30’a kadar TÜBİTAK’a yapması gerekmektedir.

Çağrı ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere (çağrı takvimi, proje konuları, konsorsiyum yapısı, başvuru prosedürü vb)  http://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/cobiotech-cagri-tr.pdf (Türkçe) ve http://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/cobiotech-cagrisi-eng.pdf (İngilizce) adreslerinden ulaşılabilir.

Ortak arama için Cordis (http://cordis.europa.eu/home_en.html) ve EEN (Enterprise Europe Network) partner search tool (http://een.ec.europa.eu) adresi kullanılabilir.
Bu içerik 28.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 359 kez okundu.