Edebiyat Fakültesi'nde Proje Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi, 04 Aralık  2013 tarihinde Rektör Yardımcısı ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep DUYMAZ 'ın  katılımıyla Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda ilk olarak Rektör Yardımcısı ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep DUYMAZ  Üniversitemizde projeli çalışmanın önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.Ardından  Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi Koordinatörleri Yrd.Doç.Emre ATILGAN ve Yrd. Doç. Dr. Selin KÜÇÜKKANCABAŞ ile Uzman Burcu ÖZER’in sunum yaptığı toplantıda merkezin tanıtımının yapılmasının ardından genel çerçevede ‘Proje nedir?’ sorusuna cevap verildi ve Üniversitemiz bünyesinde Edebiyat Fakültesine yönelik açık olan teklif çağrıları hakkında bilgiler sunuldu.İyi örnek uygulaması olarak İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Hayati ARDA  Trakya Kalkınma Ajansı 2013 Mali Destek Programı kapsamında yürüttükleri projeyi tanıttı.

Merkezin hizmet alanları ve proje yazım süreçleri hakkında bilgilerin verildiği toplantı, öğretim üyelerinin soruları ve onlara verilen cevaplarla son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 06.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 751 kez okundu.