EMBO Konferansı: Hücre Polaritesi ve Membran Dinamikleri

Tarih: 4-9 Haziran 2017

Yer: San Feliu de Guixols, İspanya

Özet Son Gönderim Tarihi : 30 Mart 2017

Kayıt Son Başvuru Tarihi: 30 Mart 2017

Konferans Hakkında:

Konferansta, hücre polaritesi ve membran dinamikleri hakkında temel ve translasyonel araştırma başlıkları birlikte ele alınacak olup, alandaki en yeni araştırmalar hakkında tartışmalar yapılacaktır. Hücre polaritesi ve membran trafiği alanındaki yeni fikirler ve işbirliklerinin ortaya çıkması beklenen konferansta ele alınacak başlıklar:
  • Mekanobiyoloji ve matematiksel modelleme
  • İmmün cevapta polarite
  • Düzlemsel polarite
  • Mitotik iğcik oryantasyonu
  • Polarize trafik
  • Kök hücre ve kanser
  • Polaritede endositik yolaklar
  • Gelişim ve rejenerasyonda epitelyal polarite
Kimler Katılabilir?

Konferansa, konuyla ilgilenen bilim insanları, doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılar katılabilir.

Seyahat Desteği

Gönderilecek özete göre, seyahat desteği ile ödüllendirilebilecek katılımcının (1) Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Yunanistan, Macaristan, Malta, Litvanya, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya ve Türkiye (2) Hindistan, Singapure ve Tayvan ülkelerinden birinden başvurusunu yapması ve özeti yükledikten sonra embo.polarity2017@gmail.com adresine e-posta göndermesi gerekmektedir.
 
Konferansla ilgili detaylı bilgiler ve kayıt için http://events.embo.org/17-polarity/ bağlantısını ziyaret ediniz.

Notlar

EMB0 kurs ve sempozyumları hakkında detaylı bilgi ve sorularınız için TÜBİTAK, Uluslarası İşbirliği Daire Başkanlığı İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü’nden EMBO Ulusal İrtibat Noktası Dr. Jale ŞAHİN’e, embo@tubitak.gov.tr , e-posta gönderebilirsiniz.

TÜBİTAK 2224A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği Programı’ndan, EMBO etkinliklerine katılım ve seyahat desteği alıp alamayacağınız konusunda bilgi almak için http://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/bilimsel-etkinlik/etkinliklere-katilma-destekleri/icerik-2224-a-yurt-disi-bilimsel-etkinliklere-katilma-destegi-programi bağlantısını ziyaret ediniz.
Bu içerik 20.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 355 kez okundu.