Fen Fakültesi’nde Proje Bilgilendirme Semineri Düzenlendi.

Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi, 25 Aralık  2013 tarihinde Fen  Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Murat YURTCAN'ın da katılımıyla Sağlık Bilimleri öğretim üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda ilk olarak   Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi Koordinatörleri Yrd.Doç.Emre ATILGAN ve Yrd. Doç. Dr. Selin KÜÇÜKKANCABAŞ ile Uzman Burcu ÖZER’in sunum yaptığı toplantıda merkezin tanıtımının yapılmasının ardından genel çerçevede ‘Proje nedir?’ sorusuna cevap verildi ve Üniversitemiz bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesine yönelik açık olan teklif çağrıları hakkında bilgiler sunuldu.

Merkezin hizmet alanları ve proje yazım süreçleri hakkında bilgilerin verildiği toplantı, öğretim üyelerinin soruları ve onlara verilen cevaplarla son buldu.

Bu içerik 26.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 605 kez okundu.