“Get Together - Practical Tools for Youth Engagement” Projesi Bulgaristan Proje Toplantısı

 
Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ERASMUS+ Programı kapsamında yürütülen 2018-2-BG01-KA205-048177 numaralı "Get Together - Practical Tools for Youth Engagement" isimli projenin ‘Bulgaristan Proje Toplantısı’ 21-22 Temmuz 2019 tarihinde Bulgaristan, Burgas’da gerçekleştirildi. Toplantıya proje lider partneri olan Burgaz Karadeniz Enstitüsü Derneği yetkilileri ve Üniversitemizden proje ekibi katılım sağladı.
 
Toplantı ev sahibi kuruluş temsilcisinin hoş geldiniz konuşması ile başladı. Ardından katılımcıların tanıtımı ile devam etti ve proje ilerleme raporlamasının ardından Maritime University Constanta, Trakya Üniversitesi, Plovdiv Avrupa Eğitim Merkezi temsilcisinin konuşmalarıyla toplantı devam etmiştir.
          
      Toplantının birinci bölümünde  ortak personel eğitim içim uygun katılımcıların seçimi ve metedolijisi belirlendi.
 
      Toplantının ikinci bölümünde e-platform için veritabanı, grafik arayüzü  geliştirme çalışmaları  yapıldı.  
 
      22 Temmuz 2019 tarihinde kapanış bölümü ile birlikte tamamlanan toplantı, sonuçların  biraraya getirilmesiyle son buldu.
 
      Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve proje koordinatörü Doç. Dr. Emre ATILGAN yürütülen proje ile sınır bölgesinde komşu olduğumuz Bulgaristan ile Burgaz Karadeniz Enstitüsü Derneği yetkililerinin  katılımıyla gerçekleştirilen toplantı dilek ve öneriler kısmıyla son  buldu.
 
 
 
 

Bu içerik 22.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 231 kez okundu.