“Get Together - Practical Tools for Youth Engagement” Projesi Proje Toplantısı Edirne

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ERASMUS+ Programı kapsamında yürütülen 2018-2-BG01-KA205-048177 numaralı "Get Together - Practical Tools for Youth Engagement" isimli projenin ‘Türkiye Proje Toplantısı’ 18-20 Nisan 2019 tarihinde Türkiye, Edirne’de gerçekleştirildi. Toplantıya proje lider partneri olan Burgaz Karadeniz Enstitüsü Derneği yetkilileri ve Üniversitemizden Proje ekibi katılım sağladı.

Toplantı Proje Koordinatörü Doç. Dr. Emre ATILGAN’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından Bulgaristan Proje koordinatörünün de teşekkür konuşması ile devam etti. Proje ekibinden Öğr. Gör. Burcu ÖREN ÖZER projenin tamamlanan faaliyetlerinden bahsetti.

Toplantının ikinci bölümünde Burgaz Karadeniz Enstitüsü Derneği’nden Milen DEMİTROV el kitapçığı hazırlığından bahsetti. Proje ekibi temsilcileri e-platform ile ilgili gelişmeler ortaya konuldu.

Son olarak proje koordinatörü Doç. Dr. Emre ATILGAN kapanış ile toplantıyı tamamladı.

Bu içerik 18.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 182 kez okundu.