“Get Together –Local Workshop for Youth Engagement” Projesi 'Gençler için Yerel Workshop Etkinliği

     Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ERASMUS+ Programı kapsamında yürütülen 2018-2-BG01-KA205-048177 numaralı “Get Together” isimli projenin 'Gençler için Yerel Workshop’ etkinliği 11-12 Aralık 2019 tarihinde Türkiye, Edirne’de gerçekleştirildi. Toplantıya proje lider partneri olan Burgaz Karadeniz Enstitüsü Derneği yetkilileri ve Üniversitemizden Proje ekibi katılım sağladı.

       Toplantı birinci günü proje koordinatörü Doç. Dr. Emre ATILGAN’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından proje ekibinden  Öğr. Gör. Burcu ÖREN ÖZER projenin tamamlanan faaliyetlerinden bahsetti.

      Toplantının devamında Öğr. Gör. Serdar ÖZER’in 'Gençlik Girişimciliği' sunumuyla başladı. Devamında yine Öğr. Gör. Serdar ÖZER'in 'Proje Döngüsü Yönetimi' konulu eğitimiyle devam etti. Öğr. Gör. Serdar ÖZER’in konuşmasının ardında toplantıya Edirne Belediyesi temsilcisi Mert KARACA devam etti. Mert KARACA gençlere 'Yerel Yönetimler ve Gençlik' çalışmalarıyla bilgiler verdikten sonra toplantıya Sinem CENGİZER’in 'Sosyal Medya ve Halklar İlişkiler Deneyim ve Değişimleri' konulu eğitimiyle toplantının birinci günü tamamlanmış oldu.
        Toplantının ikinci günü Prof. Dr Ahmet ATAKİŞİ’nin  'Yaşam Boyu Öğrenme' konulu eğitimiyle başlarken devamında yine Prof. Dr Ahmet ATAKİŞİ ’nin 'Finansal Okuryazarlık' konulu konuşmasıyla ilk bölüm bitmiş oldu.   

        Toplantının ikinci bölümünde Trakya Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Temsilcisi Ali KÜÇÜKOĞLU 'Etkili Sunum Teknikleri' eğitimiyle devam etti. Daha sonra Doç. Dr. Emre ATILGAN’nın eğitmenlere sunumu ile eğitimi tamamladı.

        Toplantının sonunda sertifikalar dağıtıldı. Son olarak proje koordinatörü Doç. Dr. Emre ATILGAN kapanışı  ile toplantı tamamlandı.
Ek Resimler
Bu içerik 11.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 274 kez okundu.