III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları "Hepimiz Aynı Takımdayız Yürüyüşü" Gerçekleştirildi

Resim

T.C. Başbakanlık Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Fonu Temsilciği tarafından desteklenen, Trakya Üniversitesi’nin yürütücülüğünü üstlendiği, T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Edirne Valiliği ve T.C. Edirne Belediyesi’nin ortağı olduğu III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları 11 Mayıs 2015 tarihinde Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen Edirne Belediye Başkanlığı Bandosu eşliğinde “Hepimiz Aynı Takımdayız Yürüyüşü” gerçekleştirilmiştir.
Hepimiz Aynı Takımdayız Yürüyüşü’ne Edirne Valisi Dursun Ali ŞAHİN, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Edirne İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Kemal SOYTÜRK, organizasyona katılım gösteren ülkelerin ve illerin sporcuları ve gönüllü öğrenciler katılım gösterdi.
Saraçlar Caddesi’nde başlayan yürüyüş Selimiye Camii Meydanı’nda son buldu.
Bu içerik 11.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 454 kez okundu.