III. BALKAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR SPOR OYUNLARI AKRAN EĞİTİMİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

T.C. Başbakanlık Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Fonu Temsilciği tarafından desteklenen, Trakya Üniversitesi’nin yürütücülüğünü üstlendiği, T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Edirne Valiliği ve T.C. Edirne Belediyesi’nin ortağı olduğu III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları projesi programında yer alan Akran Eğitimi programı 05 Mayıs 2015 tarihinde Trakya Üniversitesi Konservatuar Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
T.Ü. Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ün eşi Av. Şule YÖRÜK, T.Ü. Genel Sekreteri Erengül ÖZDEMİR ve Edirne ilinde yer alan Milli Eğitim Okulları temsilcileri, akademisyenler ve organizasyonda görevli gönüllü öğrenciler katılım gösterdi.
III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları yürütücülüğünü yapan Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yeşim FAZLIOĞLU’nun yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan program, etkinliğe katılan okulların yaptıkları gösteriler ile sona erdi.
Bu içerik 05.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 482 kez okundu.