IV. BALKAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR SPOR OYUNLARI AKRAN EĞİTİMİ PROGRAMI

IV. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları Akran Eğitimi Programı 26 Nisan 2016 tarihinde Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Proje Koordinatörü Prof. Dr. Yeşim Fazlıoğlu, Öğretim Görevlisi Nilüfer Tokgöz, Öğretim Görevlisi İlknur Kobaş Tepe ile akademisyenler, özel eğitim okullarının öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılışında konuşan Proje Koordinatörü Prof. Dr. Yeşim Fazlıoğlu bu sene dördüncüsü düzenlenecek Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları’na 140’ın üzerinde yurt dışı, 200’ün üstünde yurt içinden katılımın olacağını belirtti. Artan katılım ve destekler sayesinde özel gereksinimli çocukların sorunlarına olan farkındalığın da artacağını ifade ederek başta Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük olmak üzere destekleyen herkese teşekkür etti.

Piyano’da Öğretim Görevlisi Gökçe Güven eşliğinde Yrd. Doç. Dr. Zerrin Tan yönetiminde Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Korosu bir konser verdi. Konser sonrasında Edirne Eğitim Uygulama Özel Eğitim Okulu öğrencileri bir gösteri sundu. Gösterinin ardından Yrd. Doç. Dr. Ebru Selçioğlu koordinatörlüğünde Eğitim Fakültesi öğrencileri bir drama sahneledi.

Gösterilerin ardından özel eğitim okullarının katılımıyla düzenlenen sergi ile program son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 26.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 602 kez okundu.