KONNECT Dolaşım Çağrısı Açıldı

Bilim, teknoloji ve yenilik kapasitesi bakımından en gelişmiş ülkelerden biri olan Güney Kore ile işbirliğini artırmak ve araştırmacılar arasındaki diyaloğu güçlendirmek amacıyla “Kaynaklar ve Sürdürülebilirlik” alanında KONNECT Dolaşım Çağrısı 15 Eylül 2015 – 15 Kasım 2015 tarihleri arasında açılmıştır.

Proje konsorsiyumu bir araştırmacı Güney Kore’den ve iki araştırmacı farklı Avrupa ülkelerinden olacak şekilde, en az 3 ortaktan oluşacaktır. Araştırmacılar en çok 2 yıllık bir proje önerisinde bulunabilecekler ve her ortak için toplam 40.000 Avro bütçe talep edilebilecektir.

Anılan çağrıya Türkiye’den üniversiteler, kamu kuruluşları, araştırma merkezleri ve özel kuruluşlar tarafından başvuru yapılabilecektir. Proje kapsamında destek verilecek harcama kalemleri:

  • Uluslararası seyahat giderleri,
  • Gündelikler,
  • Bilimsel etkinlikler,
  • Araştırma araç-gereçleri,
  • Personel giderleridir.

KONNECT Dolaşım Çağrısı’na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinden itibaren https://www.pt-it.de/ptoutline/application/KONNECTJC1 adresinden online olarak alınacaktır.

Program ve konu başlıkları ile ilgili detaylı bilgi için çağrı metnini inceleyebilir, sorularınız için duyuru metninde yer alan iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 28.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 419 kez okundu.