Rekabetçi Sektörler Programı 2019 Proje Çağrısı



Rekabetçi Sektörler Programı ikinci döneminde “Yaratıcı Endüstriler” ve “Araştırma ve Geliştirme” başlıklarında Türkiye’nin 81 ilini de kapsayan yeni bir proje teklif çağrısı ilan edilmiştir. Başvurular 1 Nisan – 29 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

 Yaratıcı Endüstriler çağrısının toplam bütçesi 20 milyon Avro olup desteklenecek her bir projenin toplam bütçesi 2-5 milyon Avro aralığında olmalıdır. Bu çağrı için uygun başvuru sahipleri Üniversiteler, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Teknoloji Transfer Ofisleri, Araştırma Merkezleri, Tasarım Merkezleri, İş dünyasını temsil eden kuruluşlar (Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Odaları vs.),  Kalkınma Ajansları, Belediyeler, Sektör Dernekleri ve Vakıflarıdır.

 Araştırma ve Geliştirme çağrısının ise toplam bütçesi 30 milyon Avro olup desteklenecek her bir projenin toplam bütçesi 3-8 milyon Avro aralığında olmalıdır. Bu çağrı için uygun başvuru sahipleri Üniversiteler, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Teknoloji Transfer Ofisleri, Araştırma Merkezleri, Tasarım Merkezleri, İş dünyasını temsil eden kuruluşlar (Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Odaları vs.), Kalkınma Ajansları, Sektör Dernekleri ve Vakıflarıdır.

 Çağrılara ilişkin başvuru rehberlerine ve diğer dokümanlara aşağıda verilen linkten erişim sağlanabilir.

Bu içerik 09.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 227 kez okundu.