RWI- 2014 İnsan Hakları Araştırmaları Hibe Programı

Raoul Wallenberg Enstitüsü (RWI), Türkiye İnsan Hakları Kapasite Geliştirme Programı kapsamında RWI- 2014 İnsan Hakları Araştırmaları Hibe Programı açılmıştır. Türkiye’de insan hakları eğitiminin ve araştırmalarının desteklenmesine katkı sunmak amacıyla açılan hibe programına, Türkiye’de bulunan üniversitelerde görev alan akademisyenler, eğitimlerini sürdürmekte olan yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvuru yapabilecektir.

İnsan Hakları Araştırmaları Hibe Programı başvuru koşullarına ve başvuru formunahttp://rwi.lu.se/2014/01/human-rights-reserach-grant-2014-turkey/ adresinden ulaşabilir, ilgili sorularınızı 17 Mart 2014 tarihine kadar yazılı olarak turkey@rwi.lu.se adresine gönderebilirsiniz.
Başvurularınız en geç 21 Mart 2014 tarihine kadar elektronik olarak turkey@rwi.lu.se adresine gönderilmiş olmalıdır. Bu tarihten sonra yapacağınız başvurular dikkate alınmayacaktır.

Detaylar için: Roul Wallenberg Enstitüsü (RWI) Türkiye Programı
www.rwi.lu.se

Bu içerik 04.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 581 kez okundu.