SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA PROJE HAZIRLAMA, YAZMA VE YÜRÜTME EĞİTİMİ BAŞLADI

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından desteklenmesine karar verilen “Sağlık Bilimleri Alanında Proje Hazırlama, Yazma ve Yürütme Eğitimi” 3 Nisan 2014 tarihinde Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda başladı.

Proje koordinatörlüğünü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Nurettin Aydoğdu’nun üstlendiği ve iki gün sürecek olan eğitim, sağlık bilimleri alanında üniversitelerimizde görev yapan araştırmacıların ve doktora/uzmanlık öğrencilerinin bilimsel araştırma proje önerisi hazırlama, yazma ve yürütme becerilerinin geliştirilmesi amaçlıyor.

Ücretsiz olan programda eğitici olarak, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof.Dr. Ahmet Ayar, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof.Dr. Selim Kutlu, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof.Dr. Bayram Yılmaz ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof.Dr. Nurettin Aydoğdu, Prof.Dr. Cem Uzun ve Doç.Dr. Mustafa İnan yer alıyor.

Bu içerik 03.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 617 kez okundu.