Resim

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı

17-18 MART 2016/ EDİRNE

TÜBİTAK 1000 Programı kapsamında yürütülmekte olan “Trakya Üniversitesinin ARDEB Destekli Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması”  projesi kapsamında hazırlanan ve yürütücülüğünü Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ULUGÖL’ün üstlendiği  "Sağlık Bilimleri Alanında TÜBİTAK-ARDEB Destekli Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi" adlı TÜBİTAK- 2237 kodlu bilimsel etkinlik projesi kabul edilmiştir.
 En az doktoralarının tez aşamasında olan, daha önce TÜBİTAK proje yapmış ve ret almış araştırmacılar ile hali hazırda TÜBİTAK projesi yapmak isteyen ve orijinal bir fikri olup TÜBİTAK projesi yapmaya çekinen araştırmacılara yönelik olarak düzenlenecek etkinlik 17-18 Mart 2016 tarihlerinde 08:30-18:00 saatleri arasında Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecektir.
Bu içerik 09.03.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1221 kez okundu.