Trakya Kalkınma Ajansı Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Eğitimi

Trakya Kalkınma ajansı tarafından, Trakya Turizm Paydaşlarına yönelik olarak  8-9-10 Ocak 2015 tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında Tekirdağ Trakya Kalkınma Ajansı toplantı salonunda ‘Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Eğitimi’ düzenlenmiştir. Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ İl Kültür Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi’nden belirli kişilerin katılım gösterdiği eğitime Trakya Üniversitesi adına Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli Uzman Yağmur DUBLEN katılım sağlamıştır.

Trakya Kalkınma Ajansı toplantı salonunda gerçekleştirilen ‘Uygulamalı Proje Döngüsü Ve Proje Hazırlama Eğitimi’ BAREM Eğitim Danışmanlık çalışanı Emre GÜR tarafından verilmiştir. Proje döngüsünün uygulamalı olarak gösterildiği eğitimde katılımcılar, bir projedeki genel hedefin, proje amacının nasıl belirlendiğini ve bir projenin en önemli bölümünü oluşturan Mantıksal Çerçeve’nin hazırlanışını 3’erli gruplar halinde uygulamalı olarak gerçekleştirdiler.

Eğitimin son gününde, üç günlük eğitim süresince katılımcılar tarafından hazırlanan projeler sunularak, projelerin eksik yönleri, olumlu yönleri, bütçeleri, oluşturulan faaliyet planları vb. yorumlandı ve en çok puan alan proje belirlenerek eğitim sonlandırıldı.

Ek Resimler
Bu içerik 15.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1247 kez okundu.