TÜBİTAK - 2237 Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Tasarımı Eğitimi

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı
1-2 EKİM 2015/ EDİRNE

TÜBİTAK 1000 Programı kapsamında yürütülmekte olan “Trakya Üniversitesinin ARDEB Destekli Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması”  projesi kapsamında hazırlanan ve yürütücülüğünü Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burçin ERDOĞU’nun üstlendiği “Trakya Bölgesindeki Üniversitelerde Sosyal Bilimler Alanında TÜBİTAK-ARDEB Destekli Bilimsel Araştırma Projesi Tasarımı Eğitimi" adlı TÜBİTAK- 2237 kodlu bilimsel etkinlik projesi kabul edilmiştir.
En az doktoralarının tez aşamasında olan, daha önce TÜBİTAK proje yapmış ve ret almış araştırmacılar ile hali hazırda TÜBİTAK projesi yapmak isteyen ve orijinal bir fikri olup TÜBİTAK projesi yapmaya çekinen araştırmacılara yönelik olarak düzenlenecek etkinlik 1-2 Ekim 2015 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecektir.
Bu içerik 16.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 557 kez okundu.