TÜBİTAK-1000 PROJE EKİBİ EĞİTİM FAKÜLTESİ'NDE

‘Trakya Üniversitesinin TÜBİTAK-ARDEB Destekli Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması’ başlıklı TÜBİTAK-1000 kodlu proje ekibi 19.11.2014 tarihinde saat 13:30’da Eğitim Fakültesi’nde proje hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Mustafa İNAN tarafından 1000 proje hakkında bir sunum yapıldı. Toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK ve yaklaşık 50 araştırmacı ile proje ekibinden Prof. Dr. Burçin ERDOĞU, Yrd. Doç. Dr. Nilhan Ürkmez TAŞKIN, Uzm. Burcu ÖZER, Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi çalışanlarından Uzm. Serdar ÖZER, Uzm. Yağmur DUBLEN katılım sağladı. Bu projeyle, Trakya Üniversitesi’nin TÜBİTAK tarafından verilen desteklerden daha fazla pay alması amaçlanmaktadır. Trakya Üniversitesi’nin nitelikli, bilimsel, teknolojik ve sosyal çıktılarının arttırılması temel hedeftir.
Trakya Üniversitesi'nde çalışan öğretim elemanları ile lisansüstü öğrencilerinin TÜBİTAK-ARDEB destekli ulusal ve uluslararası projeler üretme kapasitelerinin geliştirilmesi için anket çalışmaları, medya iletişim araçlarıyla tanıtım çalışmaları, ortak akıl çalıştayları, bilim şenliği, bölge sanayicileri ile iletişim, eğitim toplantıları ve panelistlik eğitimleri düzenlenecektir.
Toplantı dilek ve temenniler ile araştırmacıların konu hakkındaki soruları cevaplanarak sonlandırılmıştır.
Bu içerik 21.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1300 kez okundu.