TÜBİTAK-1000 PROJESİ PROJE EKİBİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE

‘Trakya Üniversitesinin TÜBİTAK-ARDEB Destekli Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması’ başlıklı TÜBİTAK-1000 kodlu proje ekibi 11.12.2014 tarihinde saat 11:00’ da Mühendislik Fakültesi’nde proje hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Mustafa İNAN’ ın TÜBİTAK 1000 projesi hakkında bir sunum yaptığı toplantıya Mühendislik  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vedat TAŞKIN ile yaklaşık 35 araştırmacı ve proje ekibinden Prof. Dr. Ahmet ULUGÖL, Prof. Dr. Yılmaz ÇAMLITEPE, Yrd. Doç. Dr. Nilhan Ürkmez TAŞKIN, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarından Uzm. Yağmur DUBLEN katılım sağladı.
Bu projeyle, Trakya Üniversitesi’nin TÜBİTAK tarafından verilen desteklerden daha fazla pay alması amaçlandığı gibi Trakya Üniversitesi’nin nitelikli, bilimsel, teknolojik ve sosyal çıktılarının arttırılması temel hedef olarak belirlenmiştir.
Trakya Üniversitesi'nde çalışan öğretim elemanları ile lisansüstü öğrencilerinin TÜBİTAK-ARDEB destekli ulusal ve uluslararası projeler üretme kapasitelerinin geliştirilmesi için anket ve medya iletişim araçlarıyla tanıtım çalışmaları, ortak akıl çalıştayları, bilim şenliği, bölge sanayicileri ile iletişim, eğitim toplantıları ve panelistlik eğitimleri düzenlenecektir.
Toplantı dilek ve temenniler ile araştırmacıların konu hakkındaki soruları cevaplanarak sonlandırılmıştır.
Ek Resimler
Bu içerik 11.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1134 kez okundu.