TÜBİTAK ARDEB PANELİST EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"Trakya Üniversitesi'nin TÜBİTAK-ARDEB Proje Üretme Kapasitesinin Arttırılması Projesi" kapsamında düzenlenenTÜBİTAK ARDEB Panelist Eğitimi 16 Aralık 2015 tarihinde üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantosyan Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.

Akademisyenlerin ve lisansüstü öğrencilerinin katılım gösterdiği eğitimde Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Mustafa İNAN TÜBİTAK 1000 Projesi kapsamında bugüne değin yapılmış olan faaliyetler ve yapılması planlanan etkinliklere ilişkin kısa bir sunum gerçekleştirmiştir.

İki oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitimin ilk oturumunda, üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem ÇOPUROĞLU, ikinci oturumunda ise Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa SÖZEN tarafından katılımcılara panelistlik eğitimi verilmiştir.

Eğitim, soru-cevap bölümünün ardından katılımcılara Katılım Belgeleri dağıtılarak sonlandırılmıştır.

* Eğitimin sunumuna buradan ulaşabilirsiniz.
** TÜBİTAK Panelist Rehberi için tıklayınız.

Bu içerik 18.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 758 kez okundu.